Toastmadames informerar

Vill du hålla tal till brudparet, eller kanske framföra en sång, visa en film eller bilder, eller en lek? 
I så fall önskar vi att du anmäler ditt framförande till oss toastamadames Stina och Hanna på vår mail: toastmadame.edvinochsophie@gmail.com senast den 1 juni.

Riktlinjer

Tänk på att ditt tal/framförande bör hålla sig inom tre minuter. Om du önskar göra ett längre framträdande, såsom en lek eller liknande, går det självklart bra. Vi önskar i så fall att du kontaktar oss per mejl så att vi kan planera det på ett bra sätt. Behöver du något tekniskt hjälpmedel, såsom projektor eller liknande, meddela oss gärna innan så att vi kan se till att det finns tillgängligt i lokalen. I din anmälan om framträdande önskar vi också att du kort beskriver vad du heter och vem du är samt vilken relation du har till brudparet.

Vi har en del engelsktalande gäster på bröllopet. Självklart håller man sitt tal/framträdande på det språk man känner sig bekvämast med. Om du håller tal på svenska önskar vi, om det är möjligt, att du skickar in ett utkast på ditt tal så att vi kan översätta det till våra engelsktalande gäster senast den 1 juni.

Kort och gott; tal och spex påbjudes! Anmäl ditt framträdande med kort kuriosa om dig själv och hur du känner brudparet senast den 1 juni på mail. 
För frågor eller funderingar är du varmt välkommen att maila oss!

Vi ser fram emot en magisk kväll tillsammans!

Era toastmadames,

Stina & Hanna

Illustration of a flower bouquet

Sophie och Edvin © 2024

Illustration av faster Eva 💚
Hemsida av Tuyen och Jonathan